Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osalighetens sanning.

Bortom osalighetens närhet
skymtar ljus i oändlighet.
Vandrar tätt tätt bredvid min skugga
med en gemensam hemlighet.
Det vi synar det vi möter
det vi vågar ta i vår hand.
Ger en sanning i vår verklighet
stärker hopp i skymningsland.

Bortom osalighetens närhet
det som skymmer våran dag.
Vet universum och moder jord om
och så naturligtvis också jag.





Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-29 10:10



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

majsis