Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jämt.

Omfamnande tankar
och beröring av ord.
Berikar min vardag
med skimmer.
Sinnliga möten i natten
förgyller väggar och bord.
Ljuvlig musik som förtrollar
som lockar.
Känslor som virvlar
som värmer och pockar.
I natten i dagen allt jämt.

Pulserande hjärtan
i sekund som står still.
I natten i stunden
med sinnen.
Blind om du blundar
men du slipper att leta.
Med viljan som tvekar
som vill.

Stjärnklara natten berika och tar
den ger och du åter får.
Den heliga stunden
i förtrollande värld.
Ja den är ju ändå
just vår.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-30 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis