Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Vandrande knottror på huden!

Ljuva tankar

Som ger mig vandrande knottror på huden

 

En önskan till universum

Och frön som varsamt satts i gro

 

Berikas snart med det goda

En upplevelse så rik och skön

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-07-26

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 369 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-08-01 12:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint om väntan att sådda frön skall växa och knopparna skall slå ut i full blom!
2017-08-05

  Angel of love
Skälvande vacker.
2017-08-05

  Salvation Pepper
Det man tänker sker.
2017-08-02

    ej medlem längre
en stark och positiv text
vandrande knottror nyord :)
2017-08-01

    ej medlem längre
Sinnligt - ljuvligt!
2017-08-01

    ej medlem längre
Ljuv dikt om förväntan!
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin