Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeföljd

Hon inte bara böjer sin fingrar, hon Kröker dom!

Ta Kröken!
Ta kröken!

Utropstecken.
Talstreck.
Så hänger du upp dina kläder va, på ett talstreck?
Precis som man i serier, kan se tankebubblor?
Såpbubblor, de spricker.
Spring!




Bunden vers av Mim
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-02 09:11



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Jag skrattade när jag lästee Ta kröken
Tomas
2017-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Mim