Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en del som känner mig

 

Jag saknar dig

Jag saknar er 

Jag saknar mig 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-02 20:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
När Petrus sade till Jesus: "Du är Messias, den levande Gudens Son" svarade Jesus: "Och du är Petrus".
Petrus speglade sig så att säga i Jesus (Ordet) och såg vem han var.
Jakobs brev talar om detta, om Ordet som en spegel.
Sann självkännedom utan Jesus existerar inte.
2017-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP