Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta av ben

Plötsligt trauma
En olyckshändelse?
Kanske planerat?
Det bryts
Med ett högt knakande
Segt men ändå skarpt
Som att det gnäller av smärta
Klagar över sin lott
Läcker ut sitt röda innanmäte
Innan läkandet tar vid
Sakta
Men säkert
Men ändå osäkert
Nu är det helt läkt igen
Där ett brott skett hårdnar det
Ser till att klara nästa smäll
Pumpar säkrare sitt blod
Hämmat, försiktigare
Inuti hårt skal




Fri vers av Verner Ask
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-05 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask