Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyvunnen dag

Solen skiner nyvaket
Formar dagens ljus
Känslorna blir medvetna
svallar upp till ett moln
Tårarna blir till regn
under ögonlocken
Sväljer sakta dimman
upptornande inombords

Morgonen blir till dag
Himlen utanför är blå
Plötsligt speglar den min själ
Låter ljuset tar över
Hoppet införlivas
Kanske en nyvunnen dag
solar jag mig åter i salighet
En nyfödd känsla av tro




Fri vers av Susanna Helena
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-05 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susanna Helena
Susanna Helena