Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick 7/8

 

 

En uttröttad och full Anders Borg

festar och tar fram sin inre sorg.

Blir sur och grov i mun

greppar vänners scrotum.

Rejält behag skall ej testas på torg.

 

 

©tk.

 




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-07 18:50



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra limerick.
En privat fest borde förbli
privat vad än som hände.
2017-08-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det har vi ju
hört förut
då spriten
går in, då
går vetet ut
men ska det
aldrig ta slut...
Och folk lära sig
att veta hut...

2017-08-07
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra