Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra meningar andra talar

- Vi hoppar tillsammans, så det blir rätt.




Fri vers av fjärilarärblommorsomdruckitvin
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-07 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjärilarärblommorsomdruckitvin
fjärilarärblommorsomdruckitvin