Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uvjeti / Villkor

 

Tako silno zelimo

Biti zajedno 

Ali nemamo uvjete

No imamo nesto sto je vaznije

Od svih uvjeta: 

Bezuvjetnu ljubav 

 

Vi vill så gärna 

Vara tillsammans

Men det saknas förutsättningar för det

Dock har vi nåt som är viktigare 

Än alla förutsättningar:

Villkorslös kärlek

 




Fri vers av Onomatoprofet VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-08 12:40



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
12 poäng...douze points !!!
2017-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP