Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålderdomens båt

 

Den trygga

ålderdomens

gistna båt

seglar säkert

  

trotsar trasigt segel

 

lämnar värdigt

ungdomsoceanen

 

följer lugnet

 

i de visa vågornas 

sista färd

 

möter ödmjukt

okänd längtan

vid ödets

slutna hamn

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-08-10 22:47



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Hahahaha jag är mycket äldre jag skrattar åt sånt för mig låter det bara lillgammalt unga kvinna.
2023-03-20

  Hopplös själ
Vacker och klok eftertänksam acceptans...
Får en känsla av att du är trygg i dig själv och njuter av ditt liv...
2017-09-10

  Lars Hedlin
mycket bra och starkt!
2017-09-07

  Peter G VIP
tycker du skriver hoppfullt och fint om att åldras, att acceptera och försöka njuta lite på den där sista färden i den skrangliga båten.

kanske kan man också packa ner lite champagne och lite annat gott för att få njuta lite extra av den sista resan? ;)
2017-09-03

  anits VIP
Mycket vackert och poetiskt skaldat!
2017-09-02

  aol
Så vackert skaldat,
2017-09-01

  Bo Himmelsbåge
Vacker o skön solnedgång på ålderdomens strand!

Hoppingivande o vackert beskriven seglats med sargat segel,
mot ålderdomens kust,
från ungdomens ocean mot vår sista hamn o famn...
2017-08-25

  ResenärGenomLivet VIP
Vilken fin text...lugn och trygg...
2017-08-16

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text!
2017-08-13

  Alysse VIP
Underbart skrivet
mjukt och fint
värdigt och ödmjukt

2017-08-12

  Blått Norrsken VIP
Vackert och hoppfullt på ålderdomens väg .
2017-08-11

  Jean-Michel Orblin
Jag vill leva om mitt liv detta får anstå men vackert avslut på livet ändå.
2017-08-11

    ej medlem längre
Mycket mycket vackert skrivet.
2017-08-11

    Elisabeth Nilsson VIP
I fina metaforer, skriver om ålderdomens väg mot det slut vi alla möter.
2017-08-11

    ej medlem längre
Så fint du skriver
2017-08-11

    ej medlem längre
Det känns som om man gungar med i den trygga båten. Jättefin text ur din mjuka hand..
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP