Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig, en morgon

Solen kliver

ur morgonens

molnbädd

 

vaknar till dagen

av vindar

från väster

 

öppnar en dörr

som var stängd

utav mörkret

 

värmer en katt

på en trapp

invid huset

 

 

Kanske en fågel

med glödkorn

i näbben

 

flyger från boet

på solvindens

vingar

 

kanske hon ser

hur en kvinna

kan trösta

 

öppna en dörr

som solen

en morgon

 

 

Tack Lena. Det kan bli en bra dag idag. Må ljuset hitta din väg.

 

Peter




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-13 09:12



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fin dikt om dagen som gryr och hur solen värmer anden i oss.
2017-08-13

    ej medlem längre
Katt! Kvinna! Kärlek!
2017-08-13

  Anders Nordlander VIP
Fint skrivet
Bra känsla
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP