Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde jag hade allt

Vänner
Kärlek
Familj
Hopp
Glädje

Jag trodde jag hade allt

Vänner ströks en efter en
Kärlek som svek en efter en
Familjen där vi förlorade en
Hoppet som sjönk
Glädjen som dog

Jag trodde jag hade allt
Nu kämpar vi oss upp igen
klättrar
klättrar
klättrar

Jag vill ha allt igen




Fri vers (Fri form) av anesthesia
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-13 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anesthesia
anesthesia