Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammel


sammel

similiguld samlar

assimilerar mig

till vad då till vad

sure säkerligen självsäker

vad är kärnan




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-16 08:33



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
"Das also war des Pudels Kern!"
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Taly