Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländande kärlek

Jag såg kärleken idag

Den gömde sig bland träden
mellan grenar och bakom blad

Där solstrålar letade sig fram
såg jag den tydligt

Det var ljuset på himlen
som öppnade upp till ett bländande sken

Precis som kärleken från dig
överväldigar, bländar mig

Och jag behöver ett bladverk
för att uthärda även ditt ljus ..




Fri vers av Linil VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-15 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP