Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem behöver inte fly från sin vardag ibland?


Älskar i flykt


Uppe på bergstopp
hand i hand går kvinna, man
och älskar i flykt




Bunden vers (Haiku) av Synx
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-17 00:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så befriande
härlig

2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Synx
Synx