Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den


morgonkära

den är som en brud denna morgon kär skär ofjär

utsprungen ur sin egen hemma legad bädd

vitfräscht frisch ljuset strålar belyst hon är hon

lummigt där helt nära dig kan nära dig

nu är nu




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-17 09:35



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
"The Power of Now"
2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Taly