Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utlämnad

 

 

 

du såg rakt in i min själ

naken, blottad

inför dina ögon

mitt sargade hjärta

blödde

blek och svag

var min lekamen

 

du värmde min själ

med dina ord

du höll om mitt hjärta

med dina varma händer

och allt som jag fruktat

all min rädsla

flög med vinden bort

min kropp fick åter färgen

av en människa

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-17 15:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna är underbar
känner hjärtat spira av glädje
2017-08-17

  Per Drysén
Vacker kärleksbetraktelse
2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP