Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sant

 

 

 

Du säger att såret på Jesu kropp

efter ett romerskt svärd

är på fel sida,

ingen kan ju veta!

 

Jag vet, för jag var där

och såg det

fast jag var ett barn.

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-17 21:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sanningen kommer att visa sig...
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP