Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Insyn

 

Insyn!
Insyn!
Insyn!

Så tala till mig hur kommer det att gå till?

Hänsyn!
Hänsyn!
Hänsyn!

Så säg till mig hur går det med de gamla som byggt Sverige!

Tillsyn!
Tillsyn!
Tillsyn!

Så beskriv hur går det för skoleleverna!

Mer syn!
Mer syn!
Mer syn!

Lägg mer syn på invandrarnas kvinnorna /påtrycket/ barnmaskinen

Vansinn!
Vansinn!
Vansinn!

Att svenskarna går på knän medan flyktingarna får massa bidrag

Skitsinn!
Skitsinn!
Skitsinn!

Bergrepet demokrati, medmänsklig, etc

Alla är likavärde!
Alla har rätt att existera!
Alla människor har rätt att välja sin egen tro som de vill

Är västvärldens ondskan allra största hjärntvätt

Beviset!
Den blytyngde och solklar beviset!
Kommer ur vardags ljus

EU:S / Sveriges broderskapet med de lastbilförärarna är evig
Drygt sex miljardar människor måste bli överkörda av en lastbil
tills världen blir endas lastbilförare religion

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2017-08-18 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP