Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haiku/senryu som är från ett kapitel ur min andra bok (ej publicerad ännu). Bilden är tecknad av M.N. i uppdrag till boken.


Tänk vad enkelt om ...

 

Tänk vad enkelt om

jag aldrig sovit bredvid

en skönhet som du




Bunden vers (Haiku) av Synx
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-18 14:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett spänningsmoment ... om.
2017-08-22

    ej medlem längre
Fin om någon!
2017-08-18

  AmiieS
Ja tänkt om.. detta om!
2017-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Tre små rader med stort innehåll!
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Synx
Synx