Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke som bubblade upp för något år sedan.


Ett nytt giv

 

Vem hade anat
att drömmar kan komma till liv
att just du blev sann för mig

Just den dag, den vecka jag förbannat
blev dagen för ett nytt kliv
som i kortspel, ett nytt giv

Tidigt på morgonen efter
då daggen knappt hunnit fastna på gräset
Såg jag med svedda ögon
och utpumpad av alla krafter
DIG där bredvid




Fri vers (Prosapoesi) av Synx
Läst 217 gånger
Publicerad 2017-08-18 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synx
Synx