Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustifest

 

 

 

in till sta'n och festen

vi struntar i resten

nu vi roa oss ska

festligt ska det va'

var dag är vardag

lördag är lördag

undras om vi känner

några gamla vänner

kanske fynda litegrann

det kanske man kan

det blir nog bra och så

mycket nöje det blir ändå

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-08-19 12:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul att släppa loss ibland...
2017-08-19

    ej medlem längre
muntert och trevligt skrivet
nöjsamt
2017-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP