Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inte.

Det finns inte något tystare
än när snö faller.
När vinden slutat vina.
Det finns inte något vackrare
än andetag.
När natten kallar och det är dina.
Det finns inget som inget
vackert har.
Blott ett ögonblick i sänder.
Jag älskar
i varje andetag.
I varje riktning jag än mig vänder.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-19 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis