Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långbyxan

Och så hade hon tappat hoppet helt, rakade noggrant benen och



Drog på sig långbyxor.



Gick ut, trodde inget
FICK INGET


såklart...

Dom rakade benen gick hem och la sig under det mjuka täcket
Klackarna var kvar på stan, dem fick napp och plågade en polis med BDSM




Fri vers (Fri form) av fjärilarärblommorsomdruckitvin
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-19 20:01



Bookmark and Share


  Elina Vacker
underbar vändning mellan rakade ben och klackar, vad som säljer, vad som räknas
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

fjärilarärblommorsomdruckitvin
fjärilarärblommorsomdruckitvin