Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mi vida

Jag är inte ledsen
Jag har inte smakat tårarnas sälta på flera år
Jag brukar skratta tills magen viker sig
Jag brukar känna kärleken flöda i mig
Jag har ett lyckligt liv

Men varför kan jag inte leva det?




Fri vers av misslyckad perfektionist
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-19 23:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl nedskrivna frågeställningar o man får ju hoppas att du snart får leva det med, du är väl värd det
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

misslyckad perfektionist