Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri från min nostalgi

Jag vill bli fri
Från min nostalgi

Glömma allt som var
Fokusera på det jag har

Men din ande jagar mig runt varje kvarter
O när du fångar mig stannar jag upp och ler

Dina ögon drar mig tillbaka till ljumna nätter
Då passion och skratt styrde istället för tabletter

O jag försöker slita mig loss
Men du har redan planterat tankar på oss

Ingen annan kan slita ditt grepp
Jag räknar dagarna sen du kysst min läpp

Dåtiden sliter mig långsamt itu
Medan jag försätter predika att det bara finns du

Jag skriker i sömnen efter våra minnen
På morgonen är det alltid tårblöta nattlinnen

Själen börjar bli svag av misär
Nu när du aldrig är här

Jag ber om att vandra in i glömskans dal
Men du ger mig inga val

Jag förblir alltid i din famn
Till dagen då jag glömmer mitt namn

Då jag äntligen kan bli fri
Fri från min nostalgi.





Bunden vers (Rim) av misslyckad perfektionist
Läst 155 gånger
Publicerad 2019-09-28 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

misslyckad perfektionist