Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol i februari

En sån där morgon
När solens starka strålar sipprar in mellan gardinernas springor
Träffar din ryggtavla
Och hela lägenheten fylls av hopp
Så där så att det pirrar till i hela kroppen

Väcker dig med tusen kyssar
Du rullar runt
Håller handen mot min kind
Säger hur fin jag är
I mitt ruffsiga hår och puffiga kinder

Håller om varandra
Bara andas in
Låser in minnet
Så som jag gör varje gång

För jag blir aldrig din
På riktigt
O när du inte är här
Kommer solens strålar aldrig in




Fri vers av misslyckad perfektionist
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-02 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

misslyckad perfektionist