Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelsedag

 

 

idag jag fyller sextiotre

jag ändå hänger me'

idag det blir kalas

porslin går i kras

fast vad gör de'

när alla är me'

roligt ska man ha

stan varenda da'

Hipp Hipp Hurra!

det är min födelseda'! 




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-22 11:33



Bookmark and Share


  Per Drysén
Lycka till med detta röjarkalas!
2017-08-22

  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig en glädjens dag och
ETT GOTT NYTT ÅR!
2017-08-22

    ej medlem längre
Grattis ett lejon!!
alla lejon är fantastiska! kram <3
2017-08-22

  Gronman
Stort grattis för poesin och din födelsedag.
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP