Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

 

 

 

i evigheten

i oändligheten 

ska vi färdas

du och jag 

korsa Vintergatans galaxer

långt bortom tid och rum

och för evigt unga ska vi vara

du och jag 

en dröm att drömma 

tanken svindlar 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-22 14:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det en den med de stora drömmarna som kommer längst
än den med fakta Albert Einstein

Ge aldrig upp drömmarna!
2017-08-22

  Per Drysén
Härlig dröm att få
2017-08-22

    ej medlem längre
Ja, tanken svindlar, men den tilltalar mig ännu mer. Får jag följa med? Evigt ung och i rätt sällskap kan ingenting gå fel...
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP