Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med glimten i ögat ....


ÅTERANVÄNDNING

 

Lite sliten insida

utsida i gott skick

 

dock slappa muskler

men rynkor saknas

 

hör illa

när jag vill

 

men ser allt

jag önskar mig

 

skriver duktigt

många ord

 

utslitna behöver

tyvärr dödas

 

återanvänder mig

gärna med dig

 

känner mig ny

efter varje gång




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-08-23 17:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i dikten...ett bra sätt att förnya sig om och om igen...
2017-08-27

  Judas Ekholm VIP
Jag niger och viftar på krinolinen. Riktigt. Jävla. Bra.
2017-08-24

    ej medlem längre
Underfundigt, humoristiskt och varmt! En beskrivning av ett jag som träffar rakt in i hjärtat.
2017-08-24

  Anya VIP
Tycker om återanvändandet. Så ska jag också tänka. Fint flygfoto över diktarjaget.
2017-08-24

  Rise Little One
"Återanvänder" var ett starkt ord här som hanterades med respekt...
2017-08-24

    ej medlem längre
Snyggt..
2017-08-23

  Tor-Björn Gustavsson VIP
"Återanvänder mig ,gärna med dig".
Låter som en kontaktannons.
En rolig inventering av känslor och
fysiska företräder. Kram TBG.
2017-08-23

  M.Eta
Beskrivande, rolig, annorlunda text!
2017-08-23

  Blomma-Stjärna VIP
härligt - nyskapande - ordande; underbart att återanvända sig med någon man har kär och känna sig ny varje gång!
2017-08-23

    ej medlem längre
Underbar läsning. :-)
2017-08-23

    ej medlem längre
Vilken härligt varm text fylld av humor. Självkänsla ger styrka!
2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP