Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen skrapad franska när Monika dog

 

 

Nyss brände jag mitt rostbröd

När jag skrapade bort det svarta mindes jag

Varje morgon fick jag te och rostat bröd av min värdinna

För det mesta hörde jag henne skrapa det brända brödet

när jag gick nedför trappan från mitt rum

Den här morgonen var det tyst

När jag gick in i köket sa min rödgråtna värdinna

Det blir inget te idag

Monika dog inatt.




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-22 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP