Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sött med salt!

Du tar ett stadigt grepp, med munnen, mot min.
Jag skriver ett sms till dig.
Sött men sant, står det.
Jag förvrider det till, Sött, med Salt.

Kanske till och med; Gott och Blandat? Ni vet, den där godispåsen!




Bunden vers av Mim
Läst 206 gånger
Publicerad 2017-08-23 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim