Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa med mig

Jag väntar på en dans
efter skymningen

jag har letat allstans
när du fick mig att tro att det fanns
i det mörklagda
en slags dans
inom ramen för vår allians

hoppet mitt är kvar
denna skärande egg av längtan
som glas, vass och skör

så genomskinligt lutad mot världen
nästan nära
min glödande kärna

bara längtar
bara väntar

så kan du bjuda mig i natten?
bortom de förvillade skratten
elaka spratten
vid stjärnorna där hjärtat slår
likt en dans
jag inte visste fanns

kan du hålla mig?
sänka mörkrets vägg för mig
inte kämpa utan lämna
dig själv just där
så jag vet att du är här

och vi uppnår transparans i trans
tills mångubben skrattar och vi når dess kant
tills våra fötter skiftar spår
mot en nyutsprungen vår

snälla ge mig denna sista chans
just en sådan dans




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-23 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP