Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGONSPEGLAR

 

Trasiga tankar offras

på njutningens altare

 

ögonspeglar gömda

bakom slutna lock

 

ser begärets bilder

på skälvande kroppar

 

dränkta i salta droppar

av doftande livselixir

 

sjunga lustens lov

i  samstämmig kör

 

accelerando




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-09-01 18:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så stark är tankens makt!
2017-09-07

  ULJO
En text som faller mig i smaken. Bra
2017-09-04

    ej medlem längre
Med förförande intensitet tar du läsaren med in i värld full av passion. Mycket njutbar läsning!
2017-09-03

  Petter Wingren
Drypande poesi i kroppslig vibration mot en kulmen som sprängfyller dina bakstäver tills trycksvärtan blir vit.
2017-09-03

  Fem hjärtan VIP
Din härliga dikt höjer pulsen !
2017-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Hjärtar slår snabbare och blodet rusar genom kroppen med lust och glädje stor!
2017-09-02

  Blomma-Stjärna VIP
lusten som rening och mening -

fastnar särskilt för;
"skälvande kroppar

dränkta i salta droppar
av doftande livselixir"
2017-09-02

  Rise Little One
Dragningskraft är stark och ljuvlig här!
2017-09-02

    ej medlem längre
En stuns flykt till fantasins värld, snyggt..
2017-09-02

  Palett
Stark intensiv text !
2017-09-01

  Judas Ekholm VIP
Me like!
2017-09-01

    ej medlem längre
Vibrerande dikt om tankens kraft.
2017-09-01

  DavidM VIP
Levande författat. Det finns både en energi och en puls i texten som är lätt att dras med in i.
2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP