Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillsam Våg. Varning!

Nu måste jag skriva ett drama! Livet är för lugnt!
Inga vågor i Livet! Ej heller under Lovet!
/Sjöjungfrun.




Bunden vers av Mim
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-25 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim