Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laholmsfesten




I går var det fest i vår stad
en helkväll med klös
artister i en lång rad
orkester med fullt ös

rytmerna spred sig i kroppen
alla celler berördes
kändes från tårna till knoppen
när musiken hördes

himmelen var mörk, nästan svart
men stjärnorna på scenen lyste
tiden kändes som en kvart
när jag satt där och myste

fyra timmar på en stol av plast
gav mig hän och släppte loss
i dag får jag stå mitt kast
ryggen är som en bromskloss








Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-08-27 12:15



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Härligt uppfriskande text med humor och glädje!
2017-08-29

  Salvation Pepper
Härligt livsglädjande!
2017-08-29

  StinaJ VIP
En härlig berättelse om musikens förmåga att få kroppen att ryckas med och vilja dansa.
2017-08-29

  Blomma-Stjärna VIP
Men så bra i rim och rytm och detaljer som gör det lätt att se allt framför sig
- men förstås hade det känts bättre i ryggen om det gått att släppa loss stående/gående/cirklande runt
2017-08-28

  Nils-Robert
Så rolig dikt om dagen efter....:-))
2017-08-28

  ULJO
Ibland kanske kroppen få stå tillbaka för andra laster.
2017-08-28

    Peter Söderqvist
Fin vardagsberättelse om en stadsfest.
Härliga rim lyfter fram glädjen även om det svarta ligger där i bakgrunden.

2017-08-28

    ej medlem längre
Din text andas lekfullhet och livsglädje!
2017-08-28

  Janina Kaminska
Det kanske var värd det?. Härlig berättelse
2017-08-28

  Karina"Kia"
Skrivet med glimten i ögat och värt mödan allt besvär

"Det kostar att va på topp"
2017-08-27

  Emily Whatever
Riktigt bra. Underbart rimmat och med humor.
2017-08-27

  Niliboy
Här arrangeras inga musikkvällar, det finns en rädsla att gå på. Festival också, men man kan ju njuta hemma också!
2017-08-27

  Öknens Ros VIP
ajaj då! Men det kanske var värt det.
2017-08-27

  Rise Little One
Härligt att kunna släppa loss ibland...Efterfest var ju en annan femma ;)
2017-08-27

  Maria Sundelin VIP
Bra att du är nöjd med kvällen
Kramar
2017-08-27

  M.Eta
Kan vara värt att lida lite pin ibland. Kul text!
2017-08-27

  Anya VIP
Ibland kan det vara värt att ge sig hän och släppa loss....fast det kostar på. Roligt när det händer något. Härligt berättat.
2017-08-27

    ej medlem längre
Underbart att bara få släpa loss för ett litet tag.
2017-08-27

  överlevaren VIP
Härlig rytm i texten, bra skildrat!
2017-08-27

  ResenärGenomLivet VIP
Musik gör oss nästan alltid på gott humör...fast de borde kanske haft lite bättre stolar...:-)
2017-08-27

    ej medlem längre
Härlig, ärlig berättelse med den där glimten i ögat, som jag uppskattar så mycket.
2017-08-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Humorfylld glädje, i trevlig text.
2017-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP