Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ljusa i mörkret

 

Om ljuset var kärleken

och mörkret var hatet

skulle vi ändå inte förstå

varför stjärnorna i himlen

inte skulle synas

utan mörkret dem emellan 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-28 16:07



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärda existentiella frågor. Det är komplicerat. Kärlek och hat går ibland hand i hand.
2017-08-29

  Gunnar Hilén VIP
Det finns inget enkelt
2017-08-28

    ej medlem längre
Det kanske är så enkelt
att kärlek är kärlek
och att hat är hat
att stjärnor är stjärnor
och mörkret är mörker
i alla fall fram till
vi utvecklats så pass
att våra, idag begränsade sinnen
verkligen kan visa oss
och ge en mening åt
allt det där
som vi varken ser
känner eller förstår
ännu...
2017-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP