Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄR OCH NU

Du har bara, nu.
I just detta ögonblick. Stanna upp.Vara här med alla dina sinnen.

Allt annat är bortkastat.




Fri vers av marie ohlson
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-05 12:41



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Bra beskrivet...
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

marie ohlson
marie ohlson