Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåva

 

 

 

om jag dig mitt hjärta ger

snälla, jag dig ber

vårda det väl och ömt

det i minnet gömt

undan från världens larm

låt mig vila på din arm

håll mig nära

du är min kära

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-29 18:32



Bookmark and Share


  Per Drysén
Vacker kärleksönskan om samband
2017-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP