Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillstånd - Haiku

 

 

 

där kärlek råder

finnes inget hat och split

mörkret lurar dock




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-30 10:38



Bookmark and Share


  Per Drysén
Sant, fällan väntar på att slå igen
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP