Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

 

 

 

 

när du säger

att du älskar mig

se mig då i ögonen

och stå rak med ryggen

om inte

gå din väg

och kom aldrig igen




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-30 11:35



Bookmark and Share


  Detlyseröverbergen
klara besked
2017-08-30

  Per Drysén
Så ska det vara, rakt och ärligt
2017-08-30

  Judas Ekholm VIP
Så. Jävla. Bra. Och koncist! Applåder och harakiri!
2017-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Så himla bra skrivet!
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP