Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dysteroid

 

Morgonhopplöshet 

Dyster framtidsbild växer 

Det regnar igen 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-31 09:49



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
lite morbid humor kanske lättar upp...för att saker ska växa så behöver vi regnet....men mer allvarligt så hopar sig problemen och det är tungt det
2017-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP