Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakel

 

 

 

som den törstige suktar efter vatten i öknen 

så längtar den olycklige efter kärlek 

båda väntar på ett mirakel 

båda ber en bön att så ska ske




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-31 11:00



Bookmark and Share


  djungelnslag
Denna var riktigt bra
2017-09-01

  Per Drysén
Så sant, så sant
2017-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tänkvärd text!
Vi bär ofta en stark längtan efter det vi saknar!

2017-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP