Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbel - Haiku

 

 

 

när på livets väg

din vandring känns tung och svår

tänk på det goda

 

som ändå finns här 

säkert finns det något fint 

kanske runt hörnet




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-31 13:29



Bookmark and Share


  djungelnslag
Ja, ett mirakel sker
2017-09-01

  Per Drysén
Hoppet får aldrig uppges, plötsligt händer det.
2017-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP