Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avklädd

 

 

 

med en enda blick

klär du av mig

naken 

jag skyler mig 

fullt påklädd 

så naken har jag aldrig varit




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-31 13:59



Bookmark and Share


  djungelnslag
absolut ibland kan vi känna oss så
2017-09-01

  Judas Ekholm VIP
Jag Älskar verkligen slutets urtjusiga paradox.
2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP