Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäkerhet

 

 

 

svårt att känna tillit

till det som okänt känns

tackar nej till invit

det är nåt som bränns

 

magkänsla säger fara

bäst att steg tillbaka ta

något jag måste klara

saker jag måste rata

 

i livet ingen säker går

faror lurar i vart hörn

någon bedrägligt begår

man får sig en törn

 

varje steg måste noga tas

varje ord ska filtreras 

allting måste vara i fas

allting måste kalibreras

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-01 14:12



Bookmark and Share


  djungelnslag
Balansen är viktig.
2017-09-01

  Gronman
Känner osäkerheten, lite rädsla och avvaktan.Behålla kontrollen är ofta iktigt.
2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP