Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som ett skämt fast på riktigt

du säger att jag är svår
inte sådär enkel som andra

som ett korsord
som aldrig går att lösa

jag har alltid varit bra på soduko
det kanske passar bättre?




Fri vers (Fri form) av fönsterglasisjälen
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-01 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönsterglasisjälen