Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek - Haiku

 

 

 

den första kyssen

oförglömlig ljuvlig är

snart ett minne blott




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-02 10:48



Bookmark and Share


  Per Drysén
Fast visst finns den kvar i hjärtat.
2017-09-03

    ej medlem längre
:)
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP