Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kan vara meningen?

 

Jag hade förberett mig

verkligen förberett mig

men ändå

så föll tårarna på mig

att se dig plant och stilla

när du varit

så aktiv och full av liv

Du kan vrida huvudet

en liten bit åt båda håll

för övrigt

måste du ha hjälp med allt

Det mesta

använder vi händerna till

och dem och resten

är bortkopplade

Huvud och tal är intakt

och ibland är det en glädje

men för det mesta en otrolig

sorg för dig och dina tankar.

 

©tk.

 




Fri vers av thyra
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-02 12:45



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Men åh så sorgligt! Vet vad det innebär att vårda en svårt sjuk anhörig. Styrkekramar till dig Thyra!
2017-09-06

  Eva Langrath VIP
Stark och kärleksfull text till någon som drabbats
2017-09-04

  Annie b'larsson VIP
Vad jag kommit fram till är att det sällan finns något svar på, varför all denna sorg och smärta. Men det finns tröst.
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra